vineri, 2 ianuarie 2015

De la alfa pana la omega

Viata noastra nu este o linie dreapta, de la A la Z. Este plina de unduiri, in sus, in jos sau in lateral.
62edfe02f8f11d2aabe75da4ff182772Poate ca ar fi mai bine daca ne-am naste si ne-am duce cu o siguranta si punctualitate spre punctul final. Moarte, viata de apoi sau ce o mai fi acolo. Dar deh, nu prea avem ce sa ii facem. Asa ca ne urmam drumul asta care ne tot plimba peste tot.
Uneori coborasurile sunt atat de abrupte incat nu crezi ca o sa se te mai ridici vreodata. Alteori simti ca esti atat de sus incat poti sa atingi norii si ca totul este atat de perfect. Fiecare punct pe linia asta imaginara aduce ceva cu sine. Punctele de jos aduc de multe ori luciditate, nebunie sau impacare. Cele de sus aduc fericire, vise sau impliniri de tot felul.
Dar mai avem si curbele acelea, uneori senzuale ce te duc in stanga sau in dreapta. Astea sunt distractiile pe care ni le arunca viata. Sunt oamenii pe care ii intalnim din cand in cand. Unii merg paralel cu noi de-a lungul intregii linii, altii doar tangential. Toti isi au rolul lor. Unii sunt oameni frumosi cum nu ai mai crede ca exista in ziua de astazi, altii sunt acolo pentru a ne demonstra ca oamenii au mereu doua fete. Numarul lor nu prea conteaza. Unul frumos poate sterge urmele a sute de altii, ce sunt altfel.
Cu toate astea suntem singuri pe linia asta. O parcurgem doar noi. Depinde doar cum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu