joi, 15 ianuarie 2015

Anunturi in ziare nationale in doar 3 pasi

Da, chiar este adevarat ! Acum, poti publicare anunturi in ziare nationale in doar 3 pasi simpli. Daca inca te intrebi cum poti face asta, iti spun doar ca prin intermediul Mediapress Advertising, compania care a ocupat locul 1 in topul agentiilor de mica publicitate in anii 2011, 2012 si 2013.


Site-urile puse la dispozitie de catre acestia sunt structurate foarte simplu, astfel incat clientul sa poata selecta toate datele necesare pentru ca anuntul sa apara in maxim 24 de ore de la data trimiterii acestuia, iar plata sa poata fi facuta direct de acasa, fara a mai fi nevoie sa fie facut absolut nici un drum la redactiile ziarelor sau la oficii postale pentru a trimite banii.

Care sunt cei 3 pasi ? Citeste in continuare si vei afla cat de simplu poate fi :

  1. Acceseaza site-ul www.anunturiziarenationale.ro si o sa vezi ca ai ajuns deja pe pagina unde trebuie sa alegi ziarul in care iti doresti sa publici anuntul.
  2. Dupa ce ai accesat site-ul, trebuie sa alegi ziarul. De exemplu, eu mi-am dorit sa public anunturi in ziarul Adevarul.
  3. Am selectat ziarul, iar acum trebuie doar sa completezi formularul necesar calcularii pretului si plasarii comenzi. Pretul va fi calculat direct pe site, asa ca nu este nevoie sa astepti absolut nici un telefon pentru a primi confirmare sau pentru a afla care este pretul anuntului tau.
De ceva timp au oferit posibilitatea de a publica anunturi si pe bloguri, iar pretul de 39 lei pentru publicarea unui anunt pe 14 bloguri nu este deloc unul mare, tinand cont ca bloggerii cer de obicei de la 20 euro pentru publicarea unui articol pe UN SINGUR BLOG.

Cel mai mult imi place la aceasta companie ca se axeaza pe client si incearca sa ofere cat mai multe posibilitati de plata si de asemenea sa promoveze o gama extrem de diversificata de servicii, acesta fiind probabil si motivul pentru care au castigat 3 ani la rand titlul de campioni ai agentiilor de mica publicitate.

Nu este cazul sa scriu mai mult despre aceste lucuri, pentru ca am reusit din punctul meu de vedere sa incadrez in acest scurt articol toate informatiile de care aveti nevoie pentru a publica anuntul dorit in orice ziar din tara.

P.S : Clientii logati pe site-ul mediapress.ro beneficiaza de o reducere suplimentara de 7% !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu