miercuri, 10 decembrie 2014

Nu te mai iubesc deloc!

Stim cu totii iubirea din filme ce dureaza o viata. Nu vreau sa vorbesc despre astfel de clisee sau iubiri cu adevarat trainice, ce rezista testul timpului. Vorbesc despre oamenii ce divorteaza, pentru ca nu se mai iubesc. Fara inselat, fara imixtiuni doar ei doi. Traiesti alaturi de o persoana zi de zi, stii ca tii la ea si ca fara ea viata ta ar fi mult mai saraca.


Sunt multe lucruri peste puterea mea de intelegere. Unul dintre ele are legatura cu iubirea dintre doi oameni. Ca sa fiu mai precis, despre cum dispare ea si cum iti dai seama de asta.
Apoi te trezesti brusc ca nu o mai iubesti? Admit ca realizarea poate sa fie instantanee, violenta dar cred ca exista un intreg process de factori ce au dus la concluzia asta dura. Poate la un moment dat ti-ai dat seama ca vorbeste mult, ca nu iti mai place sa petreci timp langa ea sau ca ai inceput sa tanjesti dupa altceva. Chestii d-astea marunte ce adunate au facut ca stralucirea dragostei voastre sa dispara. Speculez bineinteles, pentru ca nu stiu cu adevarat ce trece prin capul cuiva in asemenea momente.
Si acum stii ca nu o mai iubesti. Ai cugetat indelung si iti este mai clar ca niciodata. Cum ii spui? Textele “esti prea buna pentru mine” , ” nu esti tu de vina, sunt eu” sunt banalitati ce fie le spui cand ai 15 ani, fie cand vorbesti cu cineva la care nu ai tinut cu adevarat. Sa ii transmiti iubirii tale, pana mai ieri, ca nu mai simti la fel. Asta in timp ce ea inca te iubeste, te respecta si isi doreste sa fie cu tine. Stii ca o s-o distruga, ca o sa iei mintea ei si o sa o arunci intr-un uragan de sentimente.
Ce simti tu atunci? Cum ii vei spune ca lumea ei se destrama in fata ochilor, doar din cauza ta?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu